Francia sós lepény bögrésen
Pitét sütni jó! 🙂
- Könnyű
- Rupáner Konyha20-40 perc
- 2021-12-01250.31 kcal/fő
1 főre | Érték |
---|---|
kcal: | 250.31 |
kJ: | 801.36 |
Szénhidrát: | 13.17 |
Amelyből cukrok: | 1.48 |
Zsír: | 21.94 |
Amelyből telített zsírsavak: | 11.51 |
Rost: | 2.45 |
Fehérje: | 7.35 |
Só: | 1.06 |
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 16 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Alapanyagok
- 10dkgVöröshagyma (általános)
- 25dkgCsászárszalonna (általános)
- 4dbTojás egész (általános) 1 db 52g
- 1tk. ( csapott )Só, jódozott (általános)
- 1tk. ( csapott )Só, himalája (általános)
- 15dkgTrapista sajt /Tolle/
- 0.3kk. ( csapott )bors Házi Arany őrölt fekete
- 0.8bgr.habtejszín 30% teszínhab Meggle UHT
- 2bgr.liszt BÖGRÉS SÜTI LISZTKEVERÉK PALEOLIT ÉLÉSKAMRA CSODACSOKIS PALEO
- 15dkgVaj ( általános )
- 1ek. ( csapott )Zsír sertés ( általános )
Elkészítés
Elkészítés a megadott link alatt
Az elkészítést megtaláljátok a megadott linknél, egy szelet tápanyag értékét láthatjátok, ha pitét 16 szeletre vágjátok.